1. advent // TGTBB - Amazing Amy

Om vinter – og indlæg i skulle have haft

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke fan af vinter. Eller jo, der er da mange skide hyggelige elementer og december er fremragende. Jeg er også nede med tørklæder, store trøjer og læderstøvler. Men årh, hvor er jeg helt elendig til, at der er mørkt hele tiden. Jeg bliver simpelthen så træt. Og det føles også som om jeg arbejder meget mere, fordi der ikke rigtig er noget ‘dag’ tilbage, når jeg har fri klokken fire. Det er lidt råddent. Bloggen bliver også sværere at holde opdateret, fordi det er så godt som umuligt for mig at nå at tage billeder selv i løbet af hverdagene – igen det der med lyset. Jeg er ikke meget for, når det bliver collage på collage herinde – der skal være en balance. Kombinationen af træthed og besværlighed(er) gør, at der ind i mellem er indlæg, der enten ryger helt ud, eller bliver skubbet længere end jeg havde tænkt det. Så nu har jeg – inspireret af Maren – lavet en liste over indlæg, som i skulle have haft i løbet af den her uge.

  • Noget om lagersalg i Århus – både Broste og yndlings-Marika holder nemlig lagersalg i den her uge. Broste på Godsbanen i morgen og torsdag, og Marika i North of Eden torsdag og fredag. Lur mig, om ikke jeg skal forbi begge steder.
  • Lidt mere om North of Eden og nogle af de designere, I kan finde i Århus’ fineste butik. Det indlæg kommer nok stadig, men det sker lige lidt senere, end jeg havde tænkt mig. Indtil da, så smut selv forbi butikken i Guldsmedegade – der er altså pissehyggeligt!
  • Om dilemmaet, at de udsolgte solbriller dukker op på Vestaire Collective i den samme time som Northside annoncerer Frank Ocean – stop stealing my money universe! Northside er sikker, men for cirka samme beløb solbriller har jeg det altså lidt stramt med. What to do?
  • Det store vippe-nummer! Det her indlæg får i også, men ikke lige nu, desværre. Det bliver ellers nice!
  • … Og så tager jeg stadig tilløb til den video der. Jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at forevige post-julefrokostfjæset i lørdags, og søndag var jeg ikke hjemme.

Derudover er det vist snart tid til endnu et bloopers-indlæg (altså dem, hvor jeg ser dum ud på billeder). De er blandt de allersjoveste indlæg at lave faktisk – det tager bare hundrede år at lure arkivet igennem. Nå. Det blev lidt af et meta-indlæg, det her. Håber det går.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. advent // TGTBB - Amazing Amy