30% på bomberjakker

Om at minimere garderoben / Mega kup på søndag

cleaning flowchart

.. Eller i hvert fald lidt. Man kan ikke tale så meget med Mia, uden at blive lidt inspireret – jeg er klart ikke lige så hardcore, men jeg km godt lide tanken om at skære ned på garderoben. Både fordi mine skuffer har det lidt hårdt, men også fordi jeg virkelig mister overblikket over mit tøj, når der er så meget rod i det. En del af det bruger jeg jo ikke engang.

Så nu har jeg fået (i gave, eller hvad man siger), en stand til Mega Kup på søndag – en del af tøjet har jeg allerede klar, men lørdag kommer til at stå på den helt store sortering! Derfor har jeg fundet mit gamle flowchart frem, så jeg har et udgangspunkt for oprydningen. Enkelte ting går i kategorien “ikke brugt i hundrede år, men jeg elsker den”, og så gemmer jeg det altså (selvom flowchartet siger sælg) – men meget skal altså videre! Og det er gode ting (hvis jeg selv skal sige det) – jeg kommer til at vise en del af det på snappen (nanabech) på lørdag, så i kan evt se med der :). Ellers kan i finde mig på godsbanen på søndag fra 12 til 15 – kom og sig hej! Der er både støvler og bukser og trøjer og alt muligt og jeg sælger til ret fine priser.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% på bomberjakker