Blandet godt fra Boozts udsalg

Om mandag, julekalender og rejselyst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ijh, det er lidt en mandagsagtigt mandag i dag. Jeg føler lidt, at halvdelen af mit instafeed er i Marokko, mens jeg sjosker rundt i Danmark. Og vejrmanden på tv2 sagde, at solen stod op klokken 8.01 og gik ned klokken fire – eller med andre ord, solen er lige præcis oppe i de timer, hvor jeg sidder på kontoret. Man burde indføre siesta, ikke på grund af varmen (ha), men bare så man rent faktisk så solen i vinterhalvåret, andet end bare i weekenden..

Jeg ævler vist lidt i dag. Og hey, det er altså heller ikke fordi alt bare er noget rod – jeg har for eksempel lige fået svar på to af mine adventskalenderforespørgsler, og det er nogle virkelig lækre ting! Ligesom sidste år er tanken, at I på hver adventssøndag kan vinde en af mine absolutte favoritter, men mere om det i weekenden (for shit altså, det er jo advent lige om lidt! Og så er det jo næsten jul! Og så er et af de særeste år i mit liv snart slut!).

På en meget sjovere note, så har jeg nu booket både fly og hotel til London og shiiiiit, jeg glæder mig! 2017 skal byde på mange flere rejser – både en ok stor en, der allerede er i støbeskeen, men også nogle flere små weekend get-aways. Det giver mig så meget energi, både at være afsted og opleve noget nyt, men også forventningens glæde. Det er så fedt! Jeg vil for eksempel enormt gerne til Barcelona igen – der er alt for længe siden, og det er virkelig et af mine yndlingssteder i hele verden. Budapest vil jeg også gerne besøge igen, og jeg har en veninde i Berlin, som jeg ikke har set i hundrede år! Og så er der alle de steder, jeg ikke har oplevet endnu! Cuba trækker for eksempel helt vildt lige nu – og så er det altså tough shit at arbejde på et rejsebureau, hvor en del af jobbet er at se på smukke billeder af fantastiske steder.

Outfittet er der ikke vildt meget at sige om – i har set det hele før, for det er egentlig bare en gang favoritter og en masse sort. Perfekt weekend-outfit. Men skal vi lige tage et øjeblik til at sætte pris på mit nye objektiv? Det er nemlig grunden til, at min kæreste nu 1) kan tage skarpe billeder uden at koncentrere sig og 2) kan nå at tage mange flere billeder på de to minutter han bruger – kameraet stiller nemlig meget hurtigere skarpt end det gamle gjorde. Fest!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: Weekday coat (similar), second hand sweatshirt, asos jeans, too good to be basic scarf, ray-ban sunglasses, núnoo bag*

_______

*gifted/gave

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blandet godt fra Boozts udsalg