London baby!

Nyt hår og elendig fotokarma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan i fornemme regnen på min frakke? Ellers så kig på jorden på det nederste billede – det regnede ikke bare. Det pissede ned, pardon my french.

Det passede ellers helt perfekt med, at jeg havde lokket min kæreste til at holde en lille pause fra arbejde, og lige skyde nogle billeder af mit fine, nye hår. Jeg var sådan set også smuttet fra arbejde, for at gå til frisør, så alt i alt var det ikke en af de dage, med vildt god tid til at tage billeder. Så vi skyndte os, gjorde vi. Jeg trodsede regnen, og krydsede fingre for at krøllerne ikke klaskede sammen. Vi fik heldigvis nogle fine billeder af håret, men jeg kigger ned i fortovet på dem alle sammen, for ikke at få vand i øjnene, haha. At solen skinnede fem(!) minutter efter vi var smuttet hver til sit, gør regnvejrsshootet næsten tragikomisk.

Lang historie kort, så var jeg et smut forbi Birthe Gleerup i går – det har jeg ikke været siden engang i foråret, så det var virkelig tiltrængt, og hold op, jeg er glad for det! Jeg har fået en gang reflekser i det hele, til lige at lysne en smule og så har jeg fået en frisure igen, og det er SÅ rart. Vi blev enige om, at klippe det lidt op i bunden, for at gøre det lidt lettere og give det lidt mere liv, og jeg synes det fungerer vildt fint. På de her billeder er det selvfølgelig helt nykrøllet og fint, og helt ærligt, det skal jeg altså blive bedre til at gøre selv. Det er et kvarter, der er godt givet ud i forhold til den selvtillid det giver, at ens hår sidder dét bedre. Ikke at jeg gider krølle det hver morgen inden jeg sætter mig ned på et kontor i 8 timer, men altså bare ind i mellem ikke?

Og for en god ordens skyld: Jeg er ambassadør for Birthe Gleerup, så jeg har altså fået både klip og farve. Birthe Gleerup har været min stamfrisør siden folkeskolens ældste klasser, og det er virkelig et sted, jeg kan stå inde for. Den miljøvenlige profil, de dygtige frisører og den gode stemning er altså en vinder i min bog. Og hey, så er der 12% studierabat mandag-onsdag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: Weekday coat, meotine leather jacket, & other stories knit, asos jeans + boots

_______

*gifted/gave

4 kommentarer

 • Hvor ser dit hår dog lækkert ud! Håber at vejret er med dig næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, det er godt at høre Nikoline!
   Og tak – det var heldigvis noget bedre i dag 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hs

  Hvor ser du godt ud med dit nye hår! Synes dog priserne er lidt for pricey selv med studierabat, ellers havde jeg straks bestilt tid 🙁 er dog sikker på at det er pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Da jeg selv var studerende blev det en ‘en gang om året’-ting – det er måske også at strække den lidt langt, men det var bare det værd for mig i hvert fald :).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London baby!