Live fra helvedes 7. cirkel

London baby!

skaermbillede-2016-11-17-kl-08-58-33

Ikke sådan lige nu – men snart! Det er min søde kæreste, der har inviteret og vi smutter engang i januar. Det betyder, at jagten på det perfekte hotel er gået ind, men jesus, der er mange muligheder! Så før jeg booker noget som helst, ville jeg lige høre jer – where to stay? Da vi er afsted i pivkolde januar, tænker jeg, at det er rart at bo ret centralt og så skal det helst ikke være sådan alt for dyrt (jeg vil nemlig hellere bruge pengene på mad og shopping). Kender i noget hyggeligt, der kunne matche det? Enten hotel eller noget AirBNB, i kan sige god for, tænker jeg.

Og så er London-tips i øvrigt også meget velkomne – jeg var der jo i marts, og skrev lidt om det her og her, så altså lidt London har jeg set. Men det er en stor by, og én (forlænget) weekend er langt fra nok til at opleve det hele, så råb endelig højt! Huhuhu, jeg glæder mig!

   

6 kommentarer

 • Ditte

  Kan varmt anbefale det hotel vi boede på for et par uger siden. Har skrevet om det her, hvor der også er billeder: http://ditteblog.dk/london-billeder-hotel-anbefaling/
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Gud ja, du har sgu da lige været der! Det havde jeg helt svedt ud.
   Og hold op, det ser fint ud, hotellet – og så endda med ostebord 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt altså. London vil jeg også så gerne besøge en dag jeg fik råd til det 🙂

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er virkelig også en fed by! Jeg var der jo i marts, og hold nu, man kan bruge mange dage i den by uden at se det hele <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Dam-Jensen

  Ejjjj jeg gad gerne til London igen snart – lucky you!
  Jeg var af sted for en måneds tid siden og der boede vi i Kennington, sådan en 2-300 meter fra the tube, så derfra kom vi ret hurtigt ind til centrum.
  Vi lejede gennem airbnb og værten, Gary, var virkelig flink og meget fleksibel mht. til indcheck og udcheck, så klart en anbefaling herfra!
  Kan lige lægge et link,hvis det skulle have interesse 🙂
  https://www.airbnb.dk/rooms/6637709

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg glæder mig også SÅ meget :D!
   Og tusinde tak for link! Det ser i hvert fald ikke dumt ud! Og helt klart en fordel, at det ligger tæt på tuben 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Live fra helvedes 7. cirkel