20% på Asos - men kun i dag

Boligdims, som jeg ønsker mig

boligønsker

Affiliate: ballerina poster, tiny box, cutting board, banana palm, swimmer poster, plates, carpet

Jeg er ikke den store boligblogger, men det betyder altså ikke, at jeg ikke går op i det – det er nok bare en ting, der kommer ret meget i bølger for mig. Og nok ofte ved årstidsskifter faktisk. Specielt nu her, hvor vinteren er på vej, og man kravler mere og mere indenfor. Det ligger virkelig op til hulebygning, og min hule mangler et gulvtæppe, der kan samle stuen og give lidt varme. Jeg har også store planer om mere eller mindre at omdanne lejligheden til en jungle, og bananpalmen er øverst på listen. Den er altså sej – og de kan blive fjollet store (min kæreste hader den allerede, og jeg har ikke engang købt den endnu)… Jeg er åbenbart også blevet så gammel i det, at jeg faktisk ønsker mig tallerkner(!) og et lækkert skærebræt(!!).. Det næste bliver sgu gryder eller pander. Eller en værktøjskasse. Gisp!

Jeg ønsker mig også flere plakater – ikke at jeg som sådan mangler noget på væggene, men 1) man kan altid finde plads til en til og 2) det er sikkert også rart nok at have lidt at skifte mellem, så man ser det ordentligt, når det hænger fremme. Kender i ikke det, at man bliver så vant til et billede, at man ikke ser det ordentligt længere? Det er så mærkeligt. Specielt svømmeren er jeg helt vild med – viste den også her – men ijh, den er altså lidt dyr af en plakat at være.

Bliver i også nogle små redebyggere, når det bliver koldt? (… Altså på bjørnemåden, hvor man går lidt i hi – ikke på mor-måden)…

2 kommentarer

 • Bananplanten er da helt fantastisk 🙂
  – og plakaterne er så smukke.

  Håber du får en rigtig god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ja, er den ikke fin? Må lige låne en bil og tage et smut i IKEA.
   Og så skal jeg lige regne ud, hvor jeg har plads til plakaterne – haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på Asos - men kun i dag