Nyt hår og elendig fotokarma

Blandet godt fra Boozts udsalg

skaermbillede-2016-11-20-kl-15-25-21

Affiliate: 1: 1700 1275,- 2: 500 350,- 3: 599 299,- 4: 700 525,- 5: 999 699,- 6: 300 119,-

Årh, for en søndags-bliv-under-dynen-vejr, hva? Jeg nåede heldigvis ud tidligere i dag, da vejret faktisk var helt ok, og så har jeg endelig fået pakket de sidste flyttekasser ud (det tog også kun et års tid). Produktivt.

For ikke at blive alt for voksen-kedelig med silvan-tur, oprydning og indkøb, har jeg så brugt resten af dagen på at lure webshops, læse blogs og lave ingenting. På min lille Tour de Webshop faldt jeg over Boozts udsalg, der i dag er krydset med de såkaldte Crazy Deals, der kun kører i dag – det er fx rullekraven til små 119 kroner. Og der er altså nogle virkelig fine ting derinde! Bomberen fra Schott har jeg vist jer før, men årh, den er pæn! Jeg ville size den lidt op og lave plads til en god trøje under (som nummer 4 måske? Eller 2?). Det ville være vildt lækkert med sorte skinnyjeans og så støvlerne fra Selected. Dem har jeg i øvrigt stadig ikke har regnet ud, om jeg kan gå i – de er ret høje, hvilket taler lidt imod, men hælen er virkelig bred og så sidder de jo ret godt fast på foden. Hm. Det hele skulle lige toppes med en god hue, og så kunne jeg godt klare mandag i morgen, selvom vejret bliver fesent.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår og elendig fotokarma