Om vinter - og indlæg i skulle have haft

50 shades of uld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha. Ind i mellem skal man altså bare lige ud med det – hvor besværligt det hele er – og så begynder det at fikse sig selv. Således spritnye outfitbilleder af en frakke, jeg næsten havde glemt, at jeg ejede, og et tørklæde, som jeg på ingen måde havde glemt – det er i øvrigt det tørklæde (eller altså, en magen til ikke?), som I kan vinde lige her. Og det findes i alle mulige nice farver! Personligt gad jeg godt føje det navy til garderoben – det ville gå umanerligt godt til mine velourstøvler.

Og havde jeg hue på på alle billederne, fordi jeg i virkeligheden havde ret fedtet hår? Man ved det ikke. Men hvis nogen skulle mangle en virkelig blød hue til nogenlunde menneskepenge, så vil jeg altså godt anbefale min, som er fra Stories. Den er lavet i en lækker, tyk cashmere, så ud over at være blød, er den også dejlig varm. 350 kroner står den til her – og hvis det er lige i overkanten, er merinoversionen altså også pæn!

Jeg skulle seriøst havde taget mine uldbukser på i dag – det havde været prikken over i’et..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: Mango coat (similar), & other stories beanie + knit, h&m jeans, tgtbb scarf, selected boots (similar), núnoo bag*

_______

*gifted/gave

4 kommentarer

 • Emma

  Så fin en jakke! Jeg er også glad for Cos’ cashmerehue (den koster 320 kr), det er lidt tyndere i det, men virkelig varm og lækker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak!
   Haha, den hue har jeg faktisk også! Den er vildt pæn, men jeg tror måske, at den er lidt for løs til mig – den blæser nærmest af, når det blæser (og det gør det altså tit). Så jeg bruger den faktisk næsten kun, når jeg har mine store hørebøffer med, der kan holde den på plads 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma A

  Hahaha ja okay 😎 Jeg tror bare mit hoved er rimelig stort – den sidder i hvert fald rimelig godt fast 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hahaha, jeg tror måske nærmere at mit hoved et lille – ellers har min kæreste bare hapset min for mange gange 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om vinter - og indlæg i skulle have haft