En forlænget kaffepause og noget pænt og nyt

30% på bomberjakker

rut_circle_linda_bomber_jkt_1031-000339-0084-1663

Affiliate: 1: here 2: here 3: here 4: here 5: here 6: here

Puh, det valgresultat har siddet i kroppen på mig hele dagen – der er så meget man kunne sige, men det her er nok ikke det rigtige forum. Så i stedet er jeg gået i den helt anden grøft med en meget let fordøjeligt indlæg. 30% på bomberjakker hos NA-KD. Det er da til at forstå.

Dem på collagen er blandt mine favoritter, men flere af dem kommer i så mange farver, at det nærmest ikke er til at vælge. Snittet på nummer to er jeg helt vild med – det er klart også den, der minder mest om min egen, så måske det er derfor. Farven på nummer et er til gengæld lige i skabet, og den koster i forvejen kun 249 kroner, så vi er nede i, hvad, 175? Nummer 3 og 4 er bare virkelig cool (og ville være ret pæne på billeder, tror jeg. Lidt vildt, at jeg er begyndt at tænke sådan). 5 og 6 er mere plain, men men meget fine detaljer, der alligevel lige giver dem lidt ekstra.

Ingen af jakkerne er varme nok lige nu (nothing is), men jeg bruger fx min egen bomber under min kæmpe vinter-parka for 1) mere varme og 2) en indendørs-jakke, fordi der fanme også er koldt indenfor. What gives?

Koden er BOMBER30, den gælder frem til på søndag og i finder alle bombers her. Og når i alligevel er derinde, så vil jeg lige nævne, at udsalget er ret fint. Siger det bare. Og så ses vi på en bedre dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En forlænget kaffepause og noget pænt og nyt