Video, video, video!

20% på 9 ting, det faktisk kan betale sig at købe til Black Friday

skaermbillede-2016-11-24-kl-18-12-33

Affiliate: 1: sneakers 2: suit 3: leather jacket 4: woolen coat 5: leather boots
6: t-shirt (more colors) 7: cashmere knit 8: viscose shirt 9: heels

Jeg er lidt halv/halv på hele det her Black Friday. På den ene side elsker jeg rabatter og er nærmest kun sur over, at så mange steder i Danmark ‘kun’ kører med 20-30% – altså gå da lige all in på rabatterne, når I går all in på reklamerne, ikke? Og på den anden side synes jeg, at hele konceptet bliver én stor parodi på overforbrug og materialisme. Procenter kan så let betyde, at vi køber ting, vi ikke har brug for – eller deciderede fejlkøb – og det er sgu da dumt. Så hermed en opfordring til at overveje Black Friday køb en ekstra gang. De fleste steder er det alligevel ikke mere end 20%, og mon ikke det kommer til at ske igen?

Asos har tyvstartet med en 20%-kode, der gælder allerede nu og til og med mandag, tror jeg nok. Koden er GOGOGO, og den gælder på alt. Altså alt. Så hav lige hovedet med! Jeg har fundet 9 ting, der er helt grundlæggende i en basisgarderobe (ok, suitet kunne måske godt have været det her helt simple af slagsen, men whaat, det er for sejt altså!). Gode materialer, klassiske snit og helt okay priser, synes jeg. Cashmere og læder er selvfølgelig dyrere end polyester, men det er virkelig det værd – det er både pænere og holder bedre, og skulle man blive træt af det, kan det også bedre sælges videre eller gives til genbrug. Der er ikke nogen, der køber en gammel polyestertop jo.

Så ja – nyd rabatterne! Men med måde, ikkå (ok, det kommer for de fleste helt automatisk med økonomien, men altså, I ved)..

Nu vil jeg smutte. Jeg skal forbi North of Eden og julehygge. Og jeg er vist allerede lidt sent på den…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video, video, video!