Siden sidst - og den obligatoriske Black Friday liste

1. advent // TGTBB – Amazing Amy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhu, jeg har sådan glædet mig til det her! Adventskonceptet er lidt ud over det hele, men årh, jeg elsker det! Herinde er konceptet ligesom sidste år – jeg har allieret mig med mine absolutte favoritbrands, så de fire adventsgaver, der kommer til at være herinde, bliver fre af de ting, jeg elsker allermest i min hverdag. Klassikerne, I ved.

Sidste år var Too Good To Be Basic også så søde at sponsorere et tørklæde, men der havde jeg placeret det som den sidste gave – og det er jo egentlig dumt, for så går man jo og mangler det i hele december! I know I couldn’t. Jeg har selv tørklædet i både sort og gråt og jeg bruger dem virkelig hele tiden. Specielt nu her efter jeg er startet fuldtid på et lidt koldt kontor – det er nemlig stort nok til at kunne agere tæppe/sjal/lifesaver også, så den sidste måned tid har jeg haft et på cirka 8 timer om dagen plus det løse. Kort sagt: Det er uundværligt. Og jo, det findes tusindvis af andre uldtørklæder, men de 5% cashmere i det her, gør det lige 100% blødere end alle andre (science, you know).

Nå. Jeg stopper mig selv her, og går direkte til konkurrencen. Vi kører det helt simpelt:

– Smut ind forbi TGTBB og find det tørklæde, du allerbedst kan lide.
– Link til det i kommentarfeltet her – måske med en lille julehilsen.
KONKURRENCEN ER SLUT – tak for deltagelse 🙂

Jeg trækker en vinder i slutningen af næste uge, så sørg for at smide din kommentar inden da. Og husk at skrive din rigtige mail, så jeg kan få fat i vinderen.

Og helt ude af kontekst, vil jeg lige minde om, at en god sjat på listen her stadig kører nogle ganske fine tilbud. Jeg skal i hvert fald lige ind og lure på en adventsgave til mig selv..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

214 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst - og den obligatoriske Black Friday liste