Sidste år på denne tid..

Varme fødder

vinterstøvler

Affiliate: 1: here 2: here 3: here 4: here

Ok, jeg kan ikke finde et par vinterstøvler, som jeg synes er 100% fede, så nu har jeg forliget mig med tanken om et par grimfede i stedet. Specielt de to par fra Ganni – nummer 1 og 2 – er jeg ret vild med, men manner en pris! Selv med Boozts kode MSS20, der giver 20% på sådan cirka alt i dag, er de nogle pricy sataner. I den helt anden ende af skalaen er par nummer fire, som er sat ned til små 189,- hos Nelly. Ind i mellem glemmer jeg helt, at Nelly eksisterer, men de er altså gode til udsalg. For eksempel fandt jeg også de lyse Selectedstøvler til 40% i stedet for de 20% Selected selv giver. Nå, det var et sidespor.

Hvad siger i til støvlerne her? Hvilket par er det bedste? Og er der andre, der faktisk er meget federe?

2 kommentarer

 • Matilde

  Øøøøøv med øv på! Nu tænkte jeg faktisk at jeg ville have det par der til 189,- og så er de der fandme ikke 🙁

  Nå… Jeg synes faktisk ovenstående modeller er ret fede, men de er ligesom altid i en helt urealistisk prisklasse… I år er jeg hoppet på den helt klassiske workboot med snørre i kulsort – har fundet dem på Amazon til 160 inkl…. Det er nok mest en erstatning for de Dr. Martens med for som jeg egentlig godt gad eje – men jeg har ret svært ved at definere min vinterstøvle-type (du kender det vist) så jeg er lidt loren ved at smide for mange penge efter noget så praktisk (abe der holder sig for øjnene).

  Bonusinfo: da jeg har en lille gut på 1 år, vil jeg også gerne have en vintersko som jeg ikke er øm over, for jeg gider sgu ikke skulle være bekymret for om mine støvler nu bliver ødelagt af at lege! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Eeeeeeej, det gik stærkt så! Det var da satans 🙁 .. Men hold øje med Nelly ellers – deres udsalg er helt skørt!

   Og der er vi vist skræmmende enige: Shit, det er nogle dyre støvler altså. Ja, jeg har faktisk også sådan noget (de her), men de skarver bare helt vildt! Det er lidt træls.. Og så synes jeg også, at de er lidt grove, til nogle outfits – der er dem på collagen lidt mere sneakers-agtige, uden dog at være det. Gah, vinterstøvler er svære.

   Haha, altså jeg har ingen børn men jeg gider simpelthen ikke eje sko eller støvler, som jeg er nervøs for hver gang jeg har dem på. Selvfølgelig er det ikke ruskindsstøvlerme jeg tager på, hvis jeg ved, at jeg skal i skoven og hoppe i mudder, men de er røget på i regnvejr mange gange! Det er samme logik, der gør, at mine sneakers aldrig er crispywhite i mere end et par dage 😛 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste år på denne tid..