Oversize læder

Superhelt

IMG_6614

Det gik lige op for mig, for længe siden det er, at jeg har haft et outfit-indlæg herinde uden solbriller. Det er så nemt, at gemme sig bag sådan et par nemlig – men så langt kom vi aldrig i onsdags, da Nicoline og jeg skød nogle hurtige billeder efter det fineste event i Magasin i onsdags. Jeg skulle videre på arbejde, så det skulle gå lidt tjept, men jeg er virkelig glad for resultatet, der lige er lidt anderledes, fra hvad jeg normalt har herinde.

Sættet her med sneakers, yndlingsbukserne fra Zara, en printet t-shirt og min læderjakke har virkelig været go-to de sidste par uger – det er med at udnytte det, mens vejret tillader, at man lader trøjen blive derhjemme. T-shirten fandt jeg til Hello Vintage (den er altså en gave), og jeg er altså lidt vild med den. Farverne er gode, og så kan jeg virkelig godt lide, at jeg ikke møder andre med samme print. Det har altid været min største hurdle med prints – de bliver hurtigt kedelige, hvis alle andre har det samme. Det slipper man ofte for, når man finder det secondhand.

Og for at blive helt tacky, så har jeg også lidt brug for at være en superhelt for tiden. Mit speciale skal nemlig afleveres på fredag, og jo mere jeg sidder med det, des mere synes jeg, at jeg mangler. Så nu har jeg taget fri fra arbejde i starten af næste uge, så jeg forhåbentlig kan få lidt af den ro i hovedet, jeg har brug for, for at fokusere ordentligt – for det er fanme svært, med et fuldtidsjob ved siden af. Yaiks. Så kan i ikke lige være nogle helte, og sende noget god karma i min retning?

 

IMG_6576IMG_6591

_______

Get the look:
Adlinks: Meotine leather jacket, Secondhand t-shirt*, Zara pants, núnoo bag*, adidas sneakers, hvisk necklace, daniel wellington watch*

_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversize læder