Så' det altså sidste chance

Søndagssnak og en vinder

hvskvinder

Affiliate: necklace + bracelet, spiral earrings, evil eye bracelet

Så blev det søndag – og jeg fik trukket en vinder af Hvisk-giveaway’en. Det er altid lidt sjovt at se, hvad jeres favoritter er, for hold nu op, vi er enige langt hen af vejen – mine daglige favoritter tusk og evil eye bliver blandt andet nævnt nogle gange ;). Det giver jo sådan set ret god mening, for det er jo nok en del af grunden til, at i overhovedet kommer herind til at starte med – men jeg kan nogengange godt glemme, hvor mange i egentlig er. Hvor mange ægte mennesker, der klikker herind forbi i mit lille univers. Det er helt skørt og helt fantastisk. Og før jeg kommer for langt ud af sidesporet her, vil jeg gerne lige sige tak til jer allesammen, fordi i er med herinde. Det er jeres skyld, at det er sjovt – og jeres skyld, at det her ikke bare er en online dagbog.. Så tak.

Nå. Men hvis det var mig, der havde vundet, var de 500 kroner blevet brugt på halskæden og en af de nye spiraløreringe – når de er i, ser det ud som om, at man har to huller i øret, i stedet for et, så de er altså lidt sjove at lege med. Jeg ville tage den helt simple i første omgang, men de andre er altså også ret fine. Og så ville jeg nok lige lure udsalget igennem en ekstra gang, for at se, om der skulle lidt mere med.

Nåja, og vinderen blev Amanda Truelsen – jeg har sendt dig en mail :).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så' det altså sidste chance