Siden sidst

Sidste år på denne tid..

likelondon5

Jeg har vidst nævnt det før, men nu får i den altså igen: Noget af det sjoveste ved at have en blog, er at se tilbage på de gamle billeder, og generelt at kunne se den udvikling, man har været igennem. Mine indlæg går tilbage til januar 2012 – til en 21-årig Nana, der ikke helt havde defineret sin stil (både den personlige og bloggens). I oktober 2012 var det der med bryn fx ikke noget, jeg lige arbejdede med (men jeg kan godt lide mine støvler). Og så havde jeg muligvis lidt for meget tid.. Sidste år var til gengæld virkelig skarp – billeder i indlægget her er et udvalg fra september/oktober og det er også blandt nogle af mine yndlingsbilleder gennem hele bloggens historie – specielt dem i indlægget her, hvor det første billede er fra. Edermanme en god periode! Alle outfits er faktisk nogle, jeg godt kunne finde på at køre re-run på i dag, så jeg kalder, at jeg måske er ved at have defineret min stil sådan nogenlunde. Wuhu!

Kan i huske nogle af billederne? Og har i favoritter fra bloggen? Haha, ok, det virker lidt selvoptaget at tænke, at i har yndlingsbilleder af mig (pillepillenavle), men jeg har det altså selv hos andre bloggere – derfor :D!

White wall2

All the simplicity. Sort cashmere og klassiske sneakers, bukser og solbriller. Find indlægget her.

IMG_96043

Et ret klassisk outfit, der bliver lidt mere mig, med den meget lange frakke og mine hullede yndlingsjeans. Find indlægget her.

ripped uniform2

Blazer + ripped jeans kombinationen var mit go-to sidste år, så hvorfor jeg slet ikke har praktiseret det i år, er mig faktisk lidt en gåde. Det er sgu da lækkert! Find indlægget her.

korthårs nana

Det her her jeg praktiseret alt for lidt i år: Suit og sneakers! Edermanme lækkert ellers. Og så elsker jeg mit hår her! Men tør jeg gå kort igen? Find indlægget her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst