Bomberjakke på udsalg

Siden sidst

skaermbillede-2016-10-14-kl-14-22-05

.. Har jeg NYDT, at jeg ikke skal skrive mere på mit speciale. Det er edermanme fantastisk.
.. Har jeg luret på Hvisks midseason-sale og sat en giveaway i gang lige her – jeg finder vinderen i weekenden, så hurry!
.. Har jeg faktisk udgivet et indlæg hver dag i den her uge – kan ikke lige huske, hvornår det sidst er sket, men årh, det føles godt.
.. Har jeg drømt om pæne støvler og andet godt fra.. nettet.. Ogæh, så købte jeg i stedet noget ude i virkeligheden.
.. Har jeg drukket herremeget te, fordi der simpelthen er så pivkoldt på kontoret. Må snart købe nye forsyninger.
.. Har jeg fundet de store uldtørklæder frem igen – jeg sagde det sidste år, og jeg siger det i år: Too Good To Be Basic!
.. Har jeg også fundet mine blå velourstøvler frem! Jeg købte dem på udsalg i foråret, og har været en anelse nervøs for om jeg også ville vær vild med dem nu. And I am.
.. Er mit hår i gang med at kapitulere efter en lang sommer. Må snart få mig en frisørtid. Menmen, skal det være kort igen? Ijh..
.. Har jeg set de første to sæsoner af SKAM, og har ikke helt bestemt mig for, hvad jeg egentlig synes om det. Hvad siger i?
.. Har alle startet midseason sale.. For hulen altså.

   

2 kommentarer

 • Emilie

  Jeg havde lidt de samme feelings som dig ang. SKAM, indtil jeg (SPOILET ALERT!) så det afsnit, hvor Noora vågner op efter sin brandert og intet husker, og tror/frygter, at hun har haft sex med Williams bror – dét afsnit ramte mig lige i teenage-gymnasie-minderne, og jeg gik faktisk i seng med ondt i maven, fordi jeg bare SÅ meget kunne relatere til dén følelse af frygt, skam og afmagt, som Noora har måtte gå rundt med! Og dét har jeg altså ikke oplevet en serie gøre før, haha! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er nok egentlig det, der gør, at jeg kom igennem to sæsoner på en weekend – at den er så universel, den serie. For jeg synes faktisk, at der er virkelig mange punkter, som er enormt relaterbare. Og det afsnit der i særdeleshed! Av! Til gengæld synes jeg også, at meget af det er ret forudsigeligt.. Og det er lidt der, jeg så ikke helt kan bestemme mig alligevel :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bomberjakke på udsalg