Siden sidst

Så’ det altså sidste chance

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kaster lige lidt outfits efter jer for tiden – måske jeg skulle have fordelt det bedre, men jeg synes, at det er sjovest, når billederne er nye. Og sådan her så det altså ud i dag, da jeg trodsede stormen sammen med Mia – kæft, det er besværligt at tage billeder, når det blæser! Jeg har så mange sjove fraklip, med hår til alle sider! Haha.

De bare ankler er heldigvis stadig en mulighed, så længe resten af tøjet er varmt nok, og der er både min fine, nye bomber og læderbukserne altså vindere. Ingen af delene er desværre til at støve op online, men jeg fandt et par alternativer til jakken her, og læderbukser kan man jo altid finde i en eller anden afskygning – de her er fx ret lækre, synes jeg. Og selvom jeg elsker de bukser på billederne, så kan jeg nok ikke komme udenom, at stumpebukser er en ringe idé lige om lidt.. Men læderbukser er – modsat løst hår – helt geniale i blæsevejr, så måske et par helt lange godt kunne betragtes som en investering..

Lidt ude af kontekst vil jeg lige sige, at jeg trækker en vinder af min giveaway i morgen, så i bedste Hugo-stil: Så’ det altså sidste chance.

Og helt ude af kontekst vil jeg nævne, at Boozt har startet ‘Boozt Days‘, som er noget kampagneværk, hvor forskellige ting bliver sat ned fra torsdag til søndag hver uge. Lidt farligt at vide, men også lidt nice, for det er altså op til 50% på fjollet mange ting.. Og når i køber det gennem mit link, så får jeg lidt procenter på købet – ikke voldsomt meget, men mange bække små, i ved, så hvis i manglede en undskyldning for at shoppe, så vil jeg godt være undskyldningen :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: Weekday jacket + knit, h&m leather pants, núnoo bag*, hvisk ring, adidas sneakers 

_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst