Varme fødder

Om en virkelig lækker regnjakke

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ok, regnvejr er ikke lige min ting, men som med så meget andet, kan man lige så godt få det bedste ud af det, ikke? Det var i hvert fald logikken bag, dag jeg smed noget, jeg husker som en lillebitte formue efter en regnjakke*. Måske den egentlig ikke var så dyr igen, men helt ærligt – en regnjakke! Det er lidt kedeligt, er det ikke?

Når jeg så alligevel købte den, er det fordi den edermanme er sej. Specielt af en regnjakke at være, men egentlig også bare af en jakke at være, synes jeg. Den er en anelse upraktisk om sommeren, fordi det virkelig kan blive varmt med en anorak – til gengæld er den skide god til temperaturen lige nu! Det er egentlig lidt vildt, at jeg ikke har fået vist jer den rigtigt før nu. Det betyder jo desværre, at den er long gone fra Urban Outfitters, hvor jeg fandt den i marts, og jeg ved ikke lige, hvor man finder en tilsvarende. Måske en af jer gør?

Jeg vil i hvert fald anbefale at finde en regnjakke, som man faktisk gider at bruge – om det så er en klassiker fra Rains eller noget á la den her, der kan skille sig lidt ud på en grå regnvejrsdag. Hvilken regnjakke har i?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: Sparkle & Fade rain jacket, diesel jeans*, núnoo bag*, selected boots (similar), & other stories beanie

_______

*gifted/gave

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varme fødder