Cand.mag. ... Sgu.

Last call – 20% på Hvisk

img_7062

Er det det samme billede, som jeg brugte i går? Ja. Ja, det er det. Det var nemlig det eneste billede, hvor smykkerne var rimelig tydelige, og jeg ville altså gerne lige vise dem i dag. Hvisk har nemlig 20% på alt (10% på 14k) frem til midnat mandag.

Tusk-kæden har i set 1000 gange før, men den simple kæde over den, er ny – og det samme er den øverste ørering. Specielt øreringen er ret sjov, synes jeg. Jeg har kun to huller i det øre, men ringen snor sig rundt om øret, så det ser ud som om jeg har tre. Giver det mening? Jeg kan af en eller anden grund ikke finde øreringen på hjemmesiden nu her, men halskæden finder i her. Koden der giver 20% er HVISK20.

Og hey, så blev det vist tid til at lure støvler? Det er måske begrænset hvor meget af dem, man kan se her. Min ellers meget tålmodige kæreste mener, at alt over 10 billeder er fjollet, så udvalget var ikke så stort, haha. Men no worries, I kommer helt sikkert til at brække jer over dem, inden vinteren er slut. Det var dem, jeg blandt andet viste her, og selvom jeg egentlig synes, at prisen er i overkanten, så købte jeg dem altså. 1) Jeg havde frosset fødderne i en uge, 2) der var 20% på Boozt i sidste weekend og 3) voksenløn. Så de røg til Århus, og jeg har haft dem på siden. De er sådan lidt grimfede, synes jeg – mest fede heldigvis. Og så er der faktisk sorte snørrebånd med også – det bliver næsten en helt anden støvle jo! Jaeh, ekstra snørrebånd. Så får man alligevel noget for pengene, når man køber lidt for dyre støvler, hva?

img_7051

_______

Get the look:
Adlinks: Weekday coat, & other stories knit, zara jeans, ganni boots, núnoo bag*, ray-ban sunglasses

_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cand.mag. ... Sgu.