Onsdagsønsker

Bomberjakke på udsalg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke vildt mange outfitbilleder, det er blevet til på det sidste – mit indtryk er egentlig heller ikke, at det er de allermest efterspurgte herinde, men jeg kan altså godt lide dem. Mig mig mig <3. Og den her gang er der virkelig mening med galskaben – jakken er nemlig spritny (stadig med fine folder, ahem), og er købt på udsalg i Weekday.

Weekday er virkelig et af de steder, hvor jeg ofte har fundet gode ting på udsalg, og jakken her har jeg luret lidt på siden jeg var med Mia inde og købe den i blå. Og den er god, er den! Den er lige en tand varmere end læderjakken, fordi den er lidt foret, og så er den stor nok til, at der kan bygges på med virkelig mange lag under. Ret lækkert. Små 300 kroner måtte jeg slippe, og jeg synes virkelig, at de penge er godt givet ud. Jeg har ikke lige kunnet finde jakken online, så i må forbi en butik, hvis det er – eller kan denne og denne fra Asos lidt det samme, synes jeg. Den sorte ville jeg size lidt op på, for at få lidt mere længde, men så er den der også.

Og hey så er det vist også en af de få gange i ser mig i mørkeblå skinnyjeans.. Jeg er lidt ambivalent med dem, men jeg fryser simpelthen anklerne så meget for tiden! Det kontor jeg sidder på er pivkoldt, så ankelbukserne er lige pakket væk i hverdagen – og det er edermanme begrænsende, når ens buksegarderobe består af 90% ankelkorte bukser. Og ja, det er måske også en lidt fjollet fordeling, når man bor i et land som Danmark, men årh, bukser er bare bedre, når de er cropped. Hvordan er det lige, man normalt kommer gennem vinteren?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: Weekday jacket, & other stories knit, cheap monday jeans, núnoo bag*, hvisk necklace, selected boots 

_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdagsønsker