Hvisk udsalg & giveaway

Anden gang er lykkens gang

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu satte jeg en giveaway i gang i går, så jeg syntes ikke, at det også var stedet til en status. Den får i her i stedet: Jeg har endelig afleveret mit speciale! Fredag morgen klokken 5.28 var det uploadet, og jeg kunne lige nå at danse en lykkedans og sove en time, før jeg skulle på arbejde.

Og hold nu da op, hvor det føles godt altså! Det skal godt nok stadig forsvares, så jeg skal have undersøgt lidt mere og sat en præsentation op, men lige nu føles det som peanuts – for jeg skal ikke skrive mere på det dokument, der har givet mig dårlig samvittighed siden februar! Rent fagligt er det ikke den opgave, jeg er stoltest af, men jeg er virkelig stolt over, at den faktisk kom til at hænge sammen. Jeg har nemlig aldrig i mit liv oplevet større skriveblokade eller større apati over for noget som helst (jo måske enkelte matematikopgaver, men lad det ligge), som jeg har med den her opgave. Det har på mange måder været en rigtig dum proces for mig, og jeg glæder mig virkelig til at få det hele lidt på afstand – både for lige at fordøje det hele ordentligt, men helt ærligt også for at blive klogere på, hvorfor jeg har reageret sådan på den her proces. For det har edermanme ikke været godt for mig.

Til gengæld føles det også tilsvarende godt, at have trykket ‘upload’ uden at få en rød linje tilbage i hovedet. Jeg er ikke sikker på, at jeg helt har forstået det, før opgaven også er forsvaret, men fredagens fest hos yndlings Mia og en hel weekend med dyne, sofa og SKAM hjalp i hvert fald på det. Nu skal forsvaret bare falde på plads – og så er jeg fri.

_______

Get the look:
Adlinks: Weekday coat (similar), h&m knit + pants, asos boots, ray-ban sunglasses, hvisk necklace

_______

   

4 kommentarer

 • Anne

  Tillykke med afleveringen – og held og lykke med forsvaret, når den tid kommer! Jeg kan ikke huske, om du har skrevet det i et tidligere indlæg, men vil du fortælle, hvad du har skrevet speciale om? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Mange tak :)! Jeg kan heller ikke huske om jeg har nævnt det, og mit fokus i opgaven har flyttet sig ret meget fra februar til nu. Men den endte i en analyse af blog/brand samarbejder – hvad, der får dem til at fungere, hvordan de kan skabe værdi (andet end økonomisk), hvordan man som brand finder ‘den rigtige’ blogger.. Sådan noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Hvor det fedt for dig, stort tillykke!!!! Selvom du stadig skal forsvare, men alligevel 😉 Sidder selv med speciale lige nu fordi jeg valgte at udskyde den og jeg HADER det :/ synes slet ikke at jeg kommer nogen vegne og tiden flyver afsted..Håber at det lykkedes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak! For ja, det skal stadig lige forsvares, men sweet baby jesus, jeg skal ikke skrive mere på det <3. Puh, jeg krydser fingre for, at din proces bliver bedre end min (selvom det lyder lidt som den samme oplevelse – at tiden ligesom bare smutter forbi én).. Bwadr. MEN – lige pludselig har du også afleveret. For det lykkes jo altid, selvom det måske ikke føles sådan <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk udsalg & giveaway