Søndagssnak og en vinder

6 støvler med lidt spark

selected boots

Tilbage i juli tippede jeg om de midnatsblå velourstøvler fra Selected – de var sat ned til små 200 kroner, så jeg slog til, og satsede på, at jeg stadig kunne se idéen i sådan et par, når vi ramte støvlevejret i oktober. Det kan jeg heldigvis, og selvom støvlerne ikke har været på så mange gange endnu, har de allerede høstet et fair share af komplimenter. De er ret mørke, og på sin vis ret ‘sikre’, selvom blå og velour lyder som noget, der ligger lidt udenfor min comfort zone – men de giver altså lige noget ekstra til et ret basic outfit. Det var det samme jeg faldt for ved de her lakstøvler, og dem elsker jeg altså også stadig.

Så måske det bare er en god idé, at anskaffe sig et par støvler, der lige giver lidt kant til hverdagstøjet? Jeg tror det. Personligt er jeg ret vild med nummer 5 på collagen her, men de er desværre væk i min størrelse. Nummer tre ligner mine fra Selected en del, og de er ret billige – siger det bare. Og nummer et er sådan et par, som jeg vitterligt aldrig havde troet, at jeg kunne falde for. Men så rockede Mia sine slangestøvler, og så faldt jeg altså lidt alligevel. Asos’ version er lidt billigere og det er måske meget fint, hvis man skal eksperimentere lidt.

Nå, det var min mandagsramble om sjove støvler. Ret passende på en grå mandag, synes jeg selv. Der er links under collagen, hvis i vil være med :).

boots

Affiliate: 1: here 2: here 3: here 4: here 5: here 6: here

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssnak og en vinder