Last call - 20% på Hvisk

20% på Asos – men kun i dag

asos_overtoej

Affiliate: 1: here 2: here 3: here 4: here 5: here 6: here

Wuhu, det er så længe siden, at der har været rabatkode til Asos – jeg ved godt, at der er gået lidt rabatkodefest i den herinde, men hellere vide det og være ligeglad, end at finde ud af det efter man brugte pengene, ikke?

Og lad nu være med at panikshoppe bare fordi der lige er 20% i dag – der skal nok komme procenter igen på et tidspunkt, og ellers er der jo altid 10% studierabat. Det er mere hvis man nu fx stod og manglede en varm jakke, et par gode støvler (eller et par ikke-cropped bukser. De her ryger altså min vej. Og det tror jeg også at de her gør). Koden er MAJOR20 og den gælder frem til klokken 9 i morgen tidlig.

Jeg har fundet 6 favoritter i en række forskellige kategorier frem: 6 virkelig cool jakker og frakker, 6 fantastiske par støvler, 6 virkelig gode trøjer. Og så skal jeg nok klappe i omkring Asos det næste stykke tid ;)..

asos_stoevler

Affiliate: 1: here 2: here 3: here 4: here 5: here 6: here

Nogle af dem har jeg vist vist før, men de kan altså godt tåle at blive hevet frem i lyset igen. Nummer 6 fra Selected for eksempel – det er den model jeg har i velour og ruskind, og puha, den er god altså. Nummer 3 ligner en høj hæl, der faktisk er til at gå i.. På? Med? … Ahem, altså de ser gode ud, ikke? Og så er det læder. Det er nummer to faktisk også (det kom ret meget bag på mig – specielt til prisen). De kunne være virkelig gode at køre lidt store i størrelsen, så der er plads til sokker, tror jeg.

asos_jumpers

Affiliate: 1: here 2: here 3: here 4: here 5: here 6: here

Trøje 2 har jeg virkelig forelsket mig i – og jeg kan ikke udelukke, at det delvist er på grund af modellen, der ser ok badass ud her. Trøje (eller bluse) nummer 1 er 100% viscose til kun 180 kroner (den findes vist også i andre farver i øvrigt), og sådan nogle mangler jeg hvert år! Nummer 3 og 4 minder lidt om hinanden. Begge er lysegrå cashmere. Og selvom jeg umiddelbart bedst kan lide nummer 3, så er prisen altså værd at tage med, og af en eller anden grund er mande-cashmere bare billigst.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last call - 20% på Hvisk