Kroatien Guide: Det dalmatiske øhav - Brac, Bol

Siden sidst + tip til weekenden

Skærmbillede 2016-09-24 kl. 17.19.45

.. Har jeg afsluttet min guide til Kroatien – det blev til tre dele: Istria, Pula & Premantura, Zadar & Split og paradisøen Brac.
.. Har jeg siddet udenfor på La Cabra og drukket kaffe med hende her – edermanme fantastisk, at det er så lunt, så langt henne på året.
.. Har jeg haft en ret ond gang speciale-opgivenhed. Jeg afleverer (for real this time) den 7. oktober, og lige nu har døgnet alt for få timer. Gah.
.. Har jeg fundet alt mit cashmere frem fra gemmerne. Jojo, her er lunt årstiden taget i betragtning. Men det er altså ved at være sweater-weather.
.. Har jeg tippet om nogle ret så lækre hårprodukter og en rabatkode, der gør dem 10% mere tilgængelige.
.. Er det begyndt at blive mørkt om morgenen – og jeg er kommet i tanke om, at vi aldrig rigtig fik ordnet alt det der med belysning, der er så vigtigt om vinteren. Wåbs. Må snart et smut i IKEA.
.. Er det gået op for mig, at jeg med mit 8-16 job nu kører cirka samme arbejdstider som resten af Danmark – betyder det, at man er tvangsindlagt til folkevandringer i IKEA eller findes der stadig gode tidspunkter? Hjælp!
.. Har jeg haft min pisseirriterende trøje på i hvert fald tre gange. Den er træls, men jeg elsker den <3.

.. Og så har jeg været til Finders Keepers på Godsbanen. Det er årets sidste i Århus, og jeg vil virkelig anbefale jer at smutte forbi! Der er simpelthen så mange pæne ting, og selvom jeg egentlig ikke havde tænkt mig at købe noget – jeg har ikke fået hverken løn eller SU i den her måned nemlig – så endte jeg alligevel med at komme hjem med en lille ting. Det kan man nemlig sagtens, selvom man ikke har lyst til at bruge hverken små eller store formuer. Specielt i forhold til smykker, keramik og plakater o.l. synes jeg, at der er virkelig meget at komme efter til helt overkommelige priser. Har nogle af jer været forbi dernede? Og har i købt noget med hjem?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kroatien Guide: Det dalmatiske øhav - Brac, Bol