"Hvad er det for nogle sørøverbukser"

Oversize læder

oversize læderjakke

Affiliate: 1: H&M 2: MDK 3: Gestuz 4: Weekday

Selvom jeg virkelig er et sommermenneske, så er der altså noget ret hyggeligt ved efterårsvejret lige nu – måske fordi temperaturen stadig er på den rare side af 15 grader, og nok også fordi jeg ikke har nået at køre død i snot og regnvejr – men alligevel. Det er den ultimative læderjakkesæson, og jeg er vild med det! Og så bliver det altså ikke meget bedre, end en gang oversize læder med god plads til trøje(r). Ah, Danmark.

Min jakke fra Meotine er et fast go-to om morgenen for tiden, og det er ikke fordi jeg mangler en at skifte ud med – men hold nu, læderet på den fra H&M altså?! Så lækkert! Og så er prisen altså helt fair. Jeg har ikke set den i butikkerne, men gad ret godt lige prøve den på, så vil i ikke give lyd, hvis i falder over den i Århus? Den fra Weekday er faktisk den samme, som den Mia købte i foråret – den er lige stor nok til mig, desværre, men jeg drømmer altså stadig lidt om den. Den er virkelig perfekt oversize med plads til strik eller hoodie. Og den fra Gestuz? Ud over at være både lidt fjollet i sig selv, så er den også fjollet dyr – men en del af mig er bare faldet pladask for den! Hvem gi’r :D? Uh, og ellers er der den her fra Asos, som bare passede helt elendigt i collagen. Den er ellers et ret godt bud, både i forhold til snit og pris. Siger det bare.

12 kommentarer

 • Matilde

  Altså der er gratis fragt på H&M lige nu og du kan jo få pengene tilbage i butikkerne 😉 Såeh…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   EJ, det har jeg ikke råd til at vide 😀 hahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   + de 25% rabat jeg tippede om sidst?? ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jamen præcis! Haha, sig mig arbejder du for h&m :D?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Haha, på ingen måde! 😀 tror egentlig heller ikke de ville blive så glade for at jeg deler mit lille tip med alle 😉 jeg shopper til gengæld ret ofte hos dem (og har gjort i mange år) – også til min søn… Og jeg er på SU, så enhver rabatkode er ligesom at finde guld – specielt dem der kan genbruges 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, nåja, bortset fra det lille til altså :D. Og I know the feel – rabatter er det bedste! Specielt når budgettet er liiige tight nok til ens garderobedrømme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den er pæn den fra H&M. Minder om min egen 🙂 fra Topshop, som jeg købte for tre år siden og er SÅ glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Den er SÅ fed! Årh, lucky you! Synes det er så sjældent, at den læderkvalitet bliver brugt til highstreet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er det nemlig, men gav også 2700 kr. for min. Til gengæld ligner den noget, der er endnu dyrere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Alt under 3000,- er helt ok for en læderjakke, synes jeg – og så er det bare en bonus, hvis den ser dyrere ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Den jakke på billedet i højre hjørne, hvor er den fra? 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvad er det for nogle sørøverbukser"