Et lille projekt til stuen

Om en helt perfekt og røvirriterende trøje

IMG_6205

Godt, der var virkelig ikke langt fra tanke til handling efter indlægget her – cashmere er min akilleshæl. Trøjen er fra H&M og jeg elsker den! Og er sur på den. Den er nemlig ret oversize, så ærmerne er tunge – og når udskæringen er så stor, så ryger den altså usandsynligt let ned over den ene skulder. Fanme upraktisk. Specielt fordi jeg uden tvivl kommer til at skambruge den vinteren over.. Så enten må jeg bare lære at være ligeglad, eller også skal jeg lege lidt med noget fashiontape, og håbe på, at det ikke ødelægger strikken..

Sættet i dag blev temmelig basic med de (muligvis) mest plain bukser jeg overhovedet ejer – det er mandag, det skulle gå stærkt i morges, og den her kombination er idiotsikker. Men årh, jeg glæder mig til at vise jer trøjen her i nogle lidt federe kombinationer. Skinny jeans og støvler, læderbukser og sneakers.. Oh, dem pozibilitiiiiz.

Trøjen ligger med sine 799,- i den pricy ende, synes jeg – specielt fordi det er en ret tynd cashmerekvalitet. Jeg brugte en af mine consious-kuponer, og de 15% hjælper da lidt, så husk det! (Så får man også ryddet op i garderoben på samme tid. Smart hva?)..

IMG_6141

_______

Get the look:
Adlinks: h&m knit + pants, núnoo bag*, vans sneakers, ray-ban sunglasses, daniel wellington watch*

_______

*gifted/gave

8 kommentarer

 • Matilde

  Husk nu der er 25% på en valgfri vare når man tilmelder sig nyhedsbrevet 😉 og de har lige haft gratis fragt! Så er der altså penge at spare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ijh, ja men jeg har allerede meldt både mig og min (misfornøjede) kæreste til, så den kan jeg ikke helt bruge længere – men godt tip ellers!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Du skal bare melde det fra, og tilmelde dig igen – samme kode 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hva?! Kan man det? Mister man ikke alle sine points så?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Points? Altså det er jo bare nyhedsbrevet sy melder fra – det har ikke noget med din Club H&M at gøre (så vidt jeg ved) 😀 jeg har gjort det lææææænge! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Seriøst, er det bare nyhedsbrevet? Det er edermanme nemt så 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • josephine

  købte du den online eller i en af deres butikker (hvilken en )
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg købte den faktisk først online, men så fandt jeg den i H&M på lilletorv (hvor der vist stadig er nogle stykker i trend-afdelingen), og så byttede jeg den i butikken, så jeg dels fik en mindre størrelse og dels kunne bruge min rabatkupon 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille projekt til stuen