Efterårssurvival med 20%

“Hvad er det for nogle sørøverbukser”

h&m marant leather pants

.. Sørøverbukser sgu! Vi har en herlig praktikant på kontoret. Han mente også, at min trøje var lidt stor, og det kan han vel sådan set godt have ret i. Det var sørøverbukserne, der fik mig. Sådan helt kejserens nye klæder: Isabel Marant x H&M blablabla, hype hype.. “Men hun har jo intet tøj på”.

Ikke desto mindre elsker jeg dem, sørøverbukserne. Jeg missede dem dengang kollektionen var i butikkerne for små hundrede år tilbage, og siden har jeg holdt lidt sporadisk øje med Trendsales, hvor de dog aldrig dukkede op. Det gjorde de til gengæld på Vestaire Collective, da jeg slet ikke engang kiggede efter dem. Who would’ve thought? Og så endda i absolut glimrende stand! Så jeg slog til, og siden har jeg ventet på, at vejret blev lidt mere læderbukservenligt. Nu skal det så udnyttes, inden det bliver for koldt til bare ankler – der er ingen, der siger, at det skal være nemt, det der mode.

Jeg er klar over, at det virkelig er et par bukser, der deler vandene – og jeg kan faktisk sagtens se, hvorfor nogle vil mene, at de er mere fjollede eller grimme, end seje. Men boy, jeg synes de er seje. I dag blev det kontorvenligt og rart med min største trøje og mine yndlingssneakers, men jeg glæder mig virkelig også til at køre den her strik og et par gode støvler til – tænker at det vil være ret lækkert.

h&m marant leather pants h&m marant leather pants

_______

Get the look:
Adlinks: secondhand sweatshirt*, h&m leather pants, núnoo bag*, vans sneakers, ray-ban sunglasses, daniel wellington watch*

_______

*gifted/gave

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårssurvival med 20%