Siden sidst + tip til weekenden

Efterårssurvival med 20%

Skærmbillede 2016-09-24 kl. 21.21.51

Affiliate: 1: Mango (not on sale) 2: Vagabond 3: Ivylee Copenhagen 4: Bianco 5: Pavement 6: Tiger of Sweden

Det er snart latterligt, så mange Boozt-rabatkoder jeg får smidt i nakken af jer – sig endelig til, hvis i bliver trætte af dem ikke? Det kan godt være lidt tricky at vurdere, for jeg har ikke lyst til at spamme med Boozt, men rabatter er rabatter jo – eller hvad?

I hvert fald. Der er 20% rabat på alt hos Boozt i dag (og kun i dag) med koden BESTDEAL. Enkelte mærker – fx Mango – er undtaget, men ellers er det altså bare at slå sig løs – og det er altså alt. Ikke kun støvler. Jeg har bare valgt at holde fokus på pæne hverdagsstøvler i god kvalitet, for det er bare en af de ting, man 1) virkelig har brug for i efteråret og 2) kan spare en del ved at købe på udsalg – eller med rabat.

Og ja, jeg ved godt, at jeg har smidt et par Mangostøvler på collagen, men helt ærligt, de er så billige, at rabatten næsten er ligegyldig her. Omvendt er par nummer seks fra Tiger of Sweden så fjollet dyre, at de selv med rabatten er over mit støvlebudget, men de skulle altså med – så pæne altså. Min favorit er par nummer fire fra Bianco. Formen er perfekt, jeg synes, at de ser dyrere ud end de er, og så er jeg ret vild med, at elastikken i siden er spids i stedet for afrundet – det giver dem lige lidt mere kant. De er måske lidt et rip-off af Acnes Jensen, men til under halvdelen af Jensen pris, kan jeg altså godt deale med det, når det kommer til så simpel en støvle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst + tip til weekenden