25% på Just Spotted

Silke & denim cut-offs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hold nu op, jeg skal da lige love for at sommeren vendte tilbage for fuld smadder – jeg skulle åbenbart bare tale lidt om efterårsdrømme og booke en ferie sydpå. Og speaking of, så kan jeg da godt panikke en smule over at pakke til den ferie. For sommeren har simpelthen været så slatten, at jeg slet ikke har fået købt sommertøj i år – og jeg tømte altså ret heftigt ud i mit sommertøj, da jeg flyttede i vinters.. De relativt få sommerdage vi har haft i år, har jeg sagtens kunnet klare med et par gode denimshorts og en t-shirt, men når temperaturen rammer det, som vi har haft i dag, så har jeg altså ikke noget pænt tøj at tage på.

Well, næste uge må blive det samme par shorts og en bikini – og måske et enkelt besøg i Zara, hvis jeg finder sådan en. I går var det heldigvis ok med en silkeskjorte, så det var sådan det blev, da jeg havde en kaffedate med søde Mia(, der – as per usual – mødte op i lange bukser og endte i en ny uld(!)jakke. Vi må seriøst se sjove ud ved siden af hinanden nogle gange..)

Silkeskjorten havde jeg næsten glemt, at jeg havde, så det var virkelig et glædeligt gensyn – og en reminder på, at jeg burde eje sådan en i en lysere farve også. Det er simpelthen et genialt materiale! Lunt når det er koldt og svalt, når det er varmt. Og så kan sådan en skjorte jo også ret let dresses både op og ned (og de ting er mine yndlingsting).

On a completely different note, så vil jeg bare lige nævne, at jeg sidder og planlægger indlæg til i næste uge, så her ikke bliver helt dødt, så hvis der er noget i godt kunne tænke jer at se, så sig lige til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: zara shirt (similar), vintage levi’s shorts* (similar), & other stories bag, adidas sneakers, ray-ban sunglasses, daniel wellington watch*

_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på Just Spotted