Silke & denim cut-offs

Siden sidst

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 20.48.24

.. Har jeg nydt min sidste hjemme-ferieuge i noget, der faktisk ligner en hel uges sommer – eller i hvert fald næsten. Fedt altså!
.. Har jeg tippet om 25% på hele Just Spotted – koden er SUMMER25! og den gælder til og med i dag, så det er sidste chance nu. I finder mine favoritter her :).
.. Har jeg sat det sidste flueben i min 2016-liste. De af jer, der er med på snappen (nanabech) har allerede set det, så kom lige med derover, hvis i også vil være firstmover-agtige.
.. Har jeg tilbragt den hyggeligste eftermiddag med søde Mia på La Cabra (som nok laver Århus’ pæneste avo-mad, hvis man er til sådan noget).
.. Er jeg begyndt at panikke lidt over indholdet af min håndbagage, når jeg smutter på ferie i morgen. Jeg rejser kun med håndbagage, så det er nøje udvalgt – og hvad nu hvis det bare er alt det forkerte?! Ha.
.. Har jeg bandet lidt over hvor lang tid det kan tage at godkende forlængelsen af min SU.. Og bandet lidt mere over, at jeg ikke fik søgt lidt før. Gah.
.. Har jeg genfundet det fedeste sæt øreringe fra ByMarika – de her – som nu sidder så fint ved siden af hinanden i mit venstre øre <3. (Og for en god ordens skyld: Mine er en gave fra Marika).
.. Har jeg sådan virkelig overvejet at klikke den her halskæde hjem, men man shopper altså ikke smykker, når man 1) er på vej på ferie 2) ikke har fået godkendt sin SU endnu og 3) lige har købt et nyt kamera. Yaiks.
.. Har jeg sådan generelt en ret vild lyst til at shoppe for tiden. Ligesom alle de andre gange, hvor jeg ikke har haft overskud i budgettet. Hver. Eneste. Gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silke & denim cut-offs