3 gode tips til weekenden

Efterårstanker // Casual lækker

asos_jeans

Affiliate: sweatshirt, necklace, jeans, sneakers, bag

Først vil jeg godt lige sige tusinde tak for alle jeres søde kommentarer til mit latterlige specialeforløb – i er fanme søde, og selvom jeg sådan set har det rigtig godt med den udvikling tingene tog, så er det altså rart med de opmuntrende ord. Så tak!

Og så til det indlægget egentlig skulle handle om. Efteråret. Selvom vejrudsigten siger seriøst sommervejr lige som jeg har booket en ferie sydpå (…), så står efteråret for døren, og tøjmæssigt er det altså den fedeste årstid! Det er her man kan hive det sidste ud af sommeren med bare ankler og lyse farver, det er her læderjakken for alvor findes frem og det er her ankelstøvlerne ryger frem fra gemmerne. Mulighederne er mange, men truth be told, så kommer jeg til at hoppe i jeans/sneakers-kombinationen langt de fleste dage – og det behøver overhovedet ikke at være kedeligt! Sættet på collagen er helt perfekt i mine øjne and I’ll tell you why.

Vans klassiske Sk8’er er godt på vej til at blive den nye Stan Smith – jeg synes i hvert fald, at jeg ser modellen flere og flere steder. Jeg har allerede den lave version og dem kommer jeg til at gå i langt ind i efteråret, men årh, den høje version er altså også cool (og ret praktisk til kolde ankler). Så er der de perfekte jeans og en lækker grå sweat – det går man aldrig galt i byen med! Den på collagen er fra Ganni og er både lidt dyrere, men også lidt federe end gennemsnittet. Har man ikke lyst til at give 800 kroner for en grå sweatshirt (fed eller ej), så er den her fra H&M et virkelig godt bud! Og så er der tasken. I den fineste grønne nuance, der ikke larmer for meget, men alligevel ville give den typiske monokrome skandi-garderobe en lille spark i røven. Edermanme lækker.

Top det hele med en gang guldsmykker, et par gode solbriller og en lun efterårssol – og måske et stykke kage – og så bliver det altså ikke meget bedre.

2 kommentarer

 • Jeg glæder mig så meget til efterår og store sweatere! En sweater og jeans er et klassisk efterårslook, som går igen rigtig tit hos mig, hihi 🙂

  Malene
  http://malenesfashion.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg bliver altid så ambivalent fordi sommeren er min ubestridte yndlingsårstid, men efteråret bare er sjovere tøjwise 😀 haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 gode tips til weekenden