I dag skulle jeg have været færdig

3 gode tips til weekenden

IMG_4319

Ok, en god portion af weekenden er vel sådan set allerede gået, men gode tips er altså altid gode at få. Så here goes: 3 ting, du kan bruge (resten af) din weekend på:

Spis, spis, spis. Aarhus Streetfood åbnede i går, så jeg har ikke selv været forbi endnu, men det skal helt sikkert prøves! Det er den gamle hal ved rutebilsstationen, der er omdannet til streetfoodmarked – tænk Papirøen i lidt mindre format. En del af boderne åbner først i løbet af den næste uges tid, men der skulle stadig være en del at komme efter nu. Har nogle af jer været forbi? Jeg vil vildt gerne høre hvad der skal smages først, hvis i har!

Smut forbi kilomarkedet på Godsbanen! Konceptet er ligesom bland selv – du finder det tøj, du godt kan lide, du vejer tøjet og så betaler man for lige præcis den vægt, man har taget for. 1 kilo tøj koster 200 kroner, så t-shirts kommer fx ned i en fjollet lav stykpris <3. Denne her gang var jeg heldig at finde endnu et par virkelig fede Levi’s shorts og en stak t-shirts med print (som jeg har fået gratis, da jeg er ambassadør for Retroguld). Specielt den mørke t-shirt er jeg helt vild med! Åbningstiderne hedder 10-16 begge dage, så i kan stadig lige nå det i dag.

Ryd op og sælg/smid ud. Slet ikke i nærheden af at være lige så sjovt som de to andre punkter, men årh, det føles godt bagefter! Jeg har været lidt i gang i dag og jeg lægger løbende ting op ovre på Trendsales. Derudover kan jeg se på det hele, at jeg snart skal have fat i en stand til Mega Kup eller Tradono. Mega Kup har faktisk festuge-special i næste weekend, men der er jeg er helt andet sted, som jeg slet ikke har fortalt om endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag skulle jeg have været færdig