Efterårstanker // Casual lækker

25% på Just Spotted

just spotted plakater

Affiliate links: breaking the net, black swan, pure blueeucalyptus, grid

Det der med efteråret, der starter lige om lidt – jeg er ikke helt til det, men hvis vi skal se det fra den lyse side, så bliver outfits generelt sjovere og varm kakao og netflix bliver mere legit. Og ligesom at det er helt normalt at tilføje lidt nyt til garderoben, så kan det altså også være virkelig rart, at gøre noget ved indretningen. Der skal ikke nødvendigvis specielt meget til, men det, at der sker lidt forandring omkring mig gør i hvert fald rigtig meget for mit humør – det er måske det samme for nogle af jer?

Selv drømmer jeg stadig om et gulvtæppe til stuen og en stor palme eller to – og nu hvor Just Spotted kører 25% på alt (altså inklusive rammer), så kunne det godt være, at den meget store, meget hvide og meget tomme væg i spisestuen/kontoret skulle have lidt liv. Collagen her er lavet af mine favoritter lige i øjeblikket – specielt ‘breaking the net’ og ‘black swan’ er jeg helt vild med! Breaking the net kunne måske endda være en ret cool tilføjelse til den billedevæg vi allerede har i stuen, hvis man (læs: min handymand af en kæreste) fik rykket lidt rundt på nogle af plakaterne.

Koden er SUMMER25! og den gælder til og med på fredag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårstanker // Casual lækker