Levis shorts // om størrelser og 20% rabat

Siden sidst

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 13.55.55

.. Er jeg kommet hjem til Århus. Her er altså helt rart, omend en altan virkelig ville være god at have.
.. Har jeg nydt solen og varmen, men bandet lidt over bygevejret. Det er jo ikke til at planlægge noget som helst udenfor uden risikoen for at blive fanget i et mindre skybrud.
.. Har jeg alligevel været en del udenfor – og er faktisk ikke blevet fanget i et skybrud endnu. Dansk sommer er helt okay.
.. Er jeg så småt begyndt at lure billige billetter til varme steder.. Der er altså godt nok en del, der er både nemmere og billigere, hvis man bor i København.
.. Har jeg solgt min pallesofa. Der sker ting og sager heroppe på fjerde, og det, der ligenu ligner flytterod, skal nok blive godt på et tidspunkt. Såeh, hvor finder jeg en pæn (og betalelig) lænestol?
.. Er jeg ret meget i tvivl om hvorvidt jeg ender i et SU/løn-hul til september.. Må jeg godt få SU mens jeg arbejder, hvis jeg ikke har fået løn endnu? Sikkert ikke. Gah..
.. Bliver jeg nok nødt til at tage mig sammen og få sat noget tøj til salg snart – i må endelig skrive, hvis i har luret noget bestemt, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Levis shorts // om størrelser og 20% rabat