Siden sidst

Om en stille stille sommer

levis 501

Længe siden, hva? Og det er altså virkelig ikke fordi jeg har travlt, herude på den anden side af skærmen. Jeg holder bare sommerferie.. So far har den stået på et par uger i sommerhus, en lille uge hos svigerforældrene og så nogle dage herhjemme i sauna-lejligheden på fjerde. Kæft, her er lummervarmt..

Og jojo, det er da hyggeligt nok, men jeg er virkelig begyndt at overveje, om jeg skal booke et fly til et lækkert sted snart. Det var ellers planen, at sommeren skulle holdes i Danmark, men årh, det store udland trækker! Hvis i har nogle gode bud på billige feriedestinationer, så sig lige til, ikke? Der må gerne både være strand og shopping, men altså jeg er åben for bud og gode erfaringer – og det er der sikkert også andre der er, så byd endelig ind. Ellers ender jeg måske med at bruge hele den næste måned på at fange pokémons.. Og det lyder fanme trist, når man sådan siger det højt..

Og hey, skulle vi så ikke få gang i bloggen igen? Jeg savner helt at være herinde i hvert fald – selvom det, helt ærligt, har været rart nok med en lille pause. De fleste af jer har sikkert alligevel ikke sådan helt tid til at kigge forbi. Men altså, jeg tænker, at det næste bliver noget ønskeseddels-fidus. Jeg har nemlig fødselsdag sådan næsten-snart (og jeg glæder mig som en 5-årig). Det kunne også være ret hyggeligt med noget spørgerunde, men det kræver selvfølgelig, at i har nogle spørgsmål.. Eller er der andet, i har lyst til at se herinde?

_______

Get the look:
Adlinks: minimum shirt*, levis 501 shorts* (similar), birkenstock sandals, ray-ban sunglasses

_______

*gifted

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst