Om en stille stille sommer

Ønsker under 500

ønskeliste

Adlinks: H&M body, Ellesse sweatshirt, Aesop body balm, Broste Copenhagen bowls (sand, coal), Pernille Corydon necklace + bracelet, Ganni t-shirt

I dag er der præcis to uger til min fødselsdag! Min ønskeliste er ved at være på plads, og som så mange gange før tænkte jeg, at den var ret hyggelig at dele med jer. Specielt den del af ønskerne, der ikke vælter budgettet totalt. Det er de ting, man måske godt selv kunne købe enkeltvis, men som samlet set ville fucke lidt rundt i mit budget i hvert fald.. Og jeg kan ikke prioritere i det – gad herregodt eje det hele! Body’en findes i øvrigt også i hvid, og den er også på listen. Jeg har virkelig levet i bodystockings den her sommer, og jeg kan slet ikke få nok af dem! De er helt geniale som toppe nu her og i løbet af efteråret, og til vinter vil de være geniale under alle lagene af strik. Både sweatshirt og t-shirt er på listen både som reelle ønsker, men også som repræsentanter for printede overdele – mere af det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en stille stille sommer