Ønsker under 500

Levis shorts // om størrelser og 20% rabat

levis shortsSom den lemming jeg nu engang er, er jeg en sucker for Levi’s. De gamle 501 jeans, og måske i særdeleshed de afklippede shorts. Sidste år levede jeg i de mørkeblå, og siden jeg fik de lyseblå til Retroguld har jeg levet i dem. Vintage Levi’s kan godt være noget størrelsesmæssigt rod: Jeg er normalt en 25 i jeans, men de mørkeblå shorts her er en str. 28 og de lyseblå (som altså er markant større) er en 30..

Det kan altså være lidt en jungle at finde den rigtige størrelse, for slet ikke at tale om den rigtige vask. Jesus. Men når man finder det rigtige par, bliver alle andre shorts pludselig ligegyldige. Haha. Jeg fandt de mørkeblå i So Ein Ding her i Århus, og de lyseblå fik jeg som sagt til Retroguld. Derudover er Mega Kup og lignende helt sikkert også gode steder at lede.

Og så fandt jeg faktisk også en del ret fede på NA-KD, da jeg lurede siden igennem. Jeg ledte egentlig først efter den perfekte badedragt, og da jeg ikke lige fandt den kiggede jeg videre på siden – NA-KD kører nemlig 20% på alt ikke-udsalg (kun i går og i dag) med koden beyonce. Hvis det er shorts i ender med at finde, så vær lige opmærksom på størrelsen! De er nemlig blevet målt efter nutidige standarder, så hvis du normalt er en 27, skal du vælge 27 her (selvom de shorts du ender med givetvis har en helt andet størrelse på labelen).

Det ville jo heller ikke være sjovt, hvis det var for let, vel?levis shorts

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker under 500