Siden sidst

Final sale // Boozt og Selected

boozt final sale

Adlinks: Hilfiger sweatshirt, Hunkydory knit, Ganni top,  Ganni kimono dress

Yaiks, det føles virkelig som om sommeren har fart på nu: Juli er ved at være slut, min kærestes sommerferie slutter i dag og jeg skal til at tage stilling til mit speciale igen.. Lige om lidt i hvert fald. Men det er slet ikke noget jeg gider tænke på i dag.

I dag skal jeg gå en lang tur med min kæreste i hånden. Spise en is måske. Og når vejret begynder at lege skybrud igen, vil jeg kigge på flybilletter og webshops. Sidstnævnte fordi rigtig mange sider holder final sale nu – og for mange slutter sommerudsalget faktisk ved midnat, så det er ved at være sidste udkald, hvis man skal have så meget som muligt ud af shoppebudgettet. Jeg har fundet mine favoritter fra Boozt og Selected (fordi det var de to, der sendte lokkende nyhedsmails ud i morges.. Ahem. Jeg er for nem på det punkt, I guess).. Der er ikke specielt meget sommer over collagerne her, kan jeg godt se. Måske det er regnen? Eller måske jeg bare er lidt træt af sommertøjet.. Så meget fedt er der bare heller ikke. Sommeren er min ubestridte yndlingsårstid, men tøjet er altså sjovere i efteråret.

Og selvom det er lidt nedern at tænke på, at lige netop efteråret rykker nærmere (jo det er, Mia), så giver det altså ret god mening at kigge efter ting, der kan bruges til efteråret og vinteren – bevares, vi har lidt sommer endnu, men det er altså ikke helt hul i hovedet at købe strik, sweatshirts eller støvler. Støvlerne har jeg vist jer før, faktisk. Det er den samme model som jeg fandt i sort ruskind, sat fjollet meget ned under vinterudsalget, men hvor sorte støvler er et seriøst safe bet, så giver den midnatsblå velourversion noget helt andet! Og de er altså sat lige så fjollet meget ned nu, så gæt hvad jeg har købt?

selected final sale

Adlinks: Selected t-shirts (all colors), leather blazer, shirtboots, sandals 

4 kommentarer

 • EFTERÅR YAAAASSSSSSS

  Ps. glæder mig vildt meget til at se dig i morgen <3 vi skal fejre afleveret manus!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hahahahahha 😀 <3
   JA! Kæft, jeg glæder mig også til at se dig – all the catching up <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg forstår det ikke ? Du havde lavet specialet færdigt, men fik ikke afleveret af tekniske årsager ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Lige præcis. Jeg havde også trukket afleveringen til sidste øjeblik, men det havde kunnet nås, hvis der ikke havde været serverproblemer, eller hvad der nu skete – systemet ville simpelthen ikke godkende mit login, så da jeg endelig kom igennem, var det for sent. Så deet..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst