Siden sidst

Billige badass boots

IMG_3030

Der er nogle ting, som man på ikke på forhånd ved om man kommer til at elske eller hade. De her støvler fra Asos er lidt sådan nogle – i hvert fald for mig. Lakstøvler med nitter. De er altså lidt vilde, men til under 200 kroner, var jeg altså klar til at prøve lykken. Og jeg er så glad for dem! De er overraskende behagelige at gå i (selv i de 18-19 grader Århus kunne byde på i dag), og så giver de altså lige lidt kant til en basisgarderobe – jeg er lidt nysgerrig på, hvad i synes om dem? I dag røg de på med lange bukser, men jeg tænker egentlig også, at de vil være cool til bare ben. I finder dem lige her, men der er desværre ikke så mange størrelser tilbage.

“Men what, Nana, du har slet ikke tid til at rende rundt og tage outfitbilleder nu! Du skal aflevere på torsdag for fanden?!”.. Joh, men i morgen smutter jeg i sommerhus for at skrive færdig, og før jeg når hjem igen, er min bedste veninde taget på sommerferie. Vores ferier ligger af en eller anden grund altid i forlængelse af hinanden, og så er det altså vigtigt lige at få sagt god ferie.

Og når vi alligevel ævlede rundt, så kunne vi jo lige så godt også tage billeder ikke? De næste fem dage kommer til at stå på intensiv skrivning, så der bliver i hvert fald ikke tid til billeder – til gengæld har jeg planlagt lidt til jer, så det ikke kommer til at stå helt stille. Fem dage. Århmanner.

IMG_3072 IMG_3092

_______

Get the look:
Adlinks: meotine leather jacket, h&m trousers, asos boots, núnoo bag*, ray-ban sunglasses, daniel wellington watch*

_______

*gifted

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst