Hair talk (and a look back)

Vind et valgfrit smykke fra Hvisk

hvisk smykker

Vejret har været der i et stykke tid, men nu siger kalenderen også sommer. Sommer! Det er min yndlingsårstid! Lange nætter, lune aftner, strand, sol og varme. Og eksamensperiode, bevares. Jeg indrømmer, at sommeren er federe, når man ikke sidder på fjerde med sveden piblende frem på overlæben (er det varmen? Er det specialet? Man ved det ikke..). I hvert fald: Sommer – helt sikkert.

Det er også om sommeren, at man kan blive lidt udfordret på ens garderobe – I know, I am. Stort set alt mit tøj er enten for varmt eller primært beregnet til sommerhus.. Hele den sidste uges tid har jeg mere eller mindre tilbragt i kjolen her, fordi det simpelthen er det rareste. Det risikerer nemt at blive lidt kedeligt, når man ikke kan lege med det samme lag som resten af året, men smykker kan virkelig, virkelig gøre meget der! Jeg får i hvert fald lyst til flere kæder, flere ringe – det er så fint, når huden begynder at få lidt glød.

Ogogog, før det her bliver verdens længste overspringshandling: Hvisk er gået med til en giveaway i anledning af sommeren – og det er en af de helt rare af slagsen! En af jer kan nemlig vinde et valgfrit smykke fra Hvisk, og det eneste i skal gøre, er at:

– Kigge rundt ovre ved Hvisk og finde ud af hvilket smykke i ønsker jer mest.
– Skrive i kommentarfeltet hvilket smykke i ønsker jer.

Der er trukket en vinder

Det er lige til at overskue, selv i den her varme. Og hey, hvis i har ekstra overskud (eller aircondition), så må i gerne skrive en lille hilsen til specialefængslet her også – det er så hyggeligt! Nå. Jeg glæder mig til at se, hvad i vælger.

85 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair talk (and a look back)