Siden sidst

Udsalgsfavoritter og et ekstra sparetip

asos sale

Affiliate: loafers, t-shirt, boots, jumpsuit, sandals, dress, bag, jacket, shoes

Øj, nu er der altså virkelig kommet gode ting på Asos’ udsalg! Flere af tingene på collagen her, har jeg vist herinde en gang eller to, men nu er der altså virkelig penge at spare – mest på grund af virkelig fine udsalgsrabatter, men også fordi det engelske pund står fjollet lavt efter Brexit. Det vil sige, at hvis i husker at indstille valutaen til pund (det gør i oppe i højre hjørne), så bliver udsalget pludselig endnu bedre. Juhu! Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget..

Specielt bomberjakken har jeg ret meget lyst til at klikke hjem, omend vejret er virkelig fjollet til den lige nu. Kjolen, sandalerne og de fine loafers er til gengæld spot on lige nu – og tasken kan jo bruges året rundt. T-shirten kan jeg lige se til denim shorts og hvide sneakers. Tilpas retro. Støvlerne er lidt mere specielle, og jeg tror måske lidt, at det er et af de køb, man enten kommer til at bruge til de går i stykker eller én gang.. Men jeg hælder nu mest til det første.

Såeh, som i nok kan fornemme, er den største udfordring faktisk at prioritere i min saved-liste. Hvad ville i gå efter, hvis det var jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst