Levi's denim jakke

Slip ins på udsalg

sandaler

Affiliate: Stylesnob, closed, tiger of sweden, bianco, ivylee copenhagenbianco

Boozt har gang i et ret heftigt sommerudsalg – jeg har allerede luret lidt på det her – men jeg mangler virkelig et par sandaler, så da der tikkede en mail ind om ekstra rabatter i dag, så var jeg jo nødt til lige at kigge igen. Ironisk nok endte jeg med at finde seks sandaler fra det egentlig sommerudsalg, og ikke turbo-udsalget (hvor der by the way er rigtig mange lækre ting! Som pæn pæn top fra Ganni til 199,- eller et b&o headset til 749,-)..

Nåmn, sandaler! Det er specielt de tre i øverste række jeg faldt for – alle tre er stadig lidt pricy, men kvaliteten virker lækker og så er de også så tilpas specielle, at jeg næsten kan retfærdiggøre prisen. De blå havde jeg klikket hjem, hvis de havde været der i min størrelse! (Og de sorte fra Tiger of Sweden havde jeg klikket hjem, hvis jeg ikke havde brugt et cirka tilsvarende budget på mad i weekenden. Ijh)..

Som i kan se, har jeg et eller andet for slip ins. Det var faktisk ikke bevidst, at de alle endte med at være den slags sandal, men det er åbenbart dem, jeg falder for. Og den navy der, altså! Hvilket par kan i bedst lide?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Levi's denim jakke