Kimonofest

Siden sidst

Skærmbillede 2016-06-04 kl. 11.17.51

.. Har jeg været til vejledning og har nu – med cirka en måned tilbage af specialet – nogenlunde styr på indholdet. Rart nok.
.. Har jeg haft helt vildt ondt af mig selv, over at sidde inde med specialet, mens Århus viser sig fra sin absolut bedste side! 1st world problems er også problemer, ved i nok.
.. Har det gjort endnu mere ondt, fordi jeg lige har købt den fineste læderjakke – og nu er det ALT for varmt til at jeg kan bruge den.
.. Har jeg til gengæld haft guldkimono på, på en torsdag. Det tror jeg, at jeg skal gøre lidt oftere.
.. Har jeg købt en kjole. Sgu! Den er ikke helt sommerkjole, og den er nok egentlig også for nedringet som hverdagskjole – but it is pretty! Jeg havde den på i går og søde Pernille har taget nogle ret fine billeder – glæder mig virkelig til at høre hvad i synes om den :D!
.. Er jeg blevet lidt klogere på hvordan håret skal se ud – i har nemlig været skide gode herovre.
.. Har jeg fået en nedern stor vabel under(!) foden efter årets første tur i mine Birkenstocks. Wtf.
.. Har jeg været til Open by Night for første gang i hundrede år – plejer altid at undgå midtbyen, når der er så fjollet mange mennesker. Menmenmen, Nicoline og jeg var et smut i Minimum, og de af jer, der er med på snappen (nanabech) ved godt, hvorfor jeg er glad.
.. Har jeg sat en rigtig fin giveaway i gang her – jeg trækker en vinder i starten af næste uge, så i kan stadig nå at være med 🙂

2 kommentarer

 • Natasja

  Men Nana?! Hvad er din snapchat? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er nanabech 😀 Skrev jeg ikke det? Haha. Jeg blamer specialehjernen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kimonofest