Om at vælge en sofa

En lille lejlighedstour & posters fra Desenio

desenio dancer

Indlægget er sponsoreret af Desenio

Så blev det endelig tid, til at invitere jer indenfor i min ‘nye’ lejlighed (som jeg jo altså flyttede ind i i december.. Ahem). Det skulle ligesom bare føles lidt mere færdigt, før jeg havde lyst til at tage billeder, men der har altså bare manglet noget.

Og er det ikke vildt, hvad plakater på væggene kan gøre? Jeg havde allerede luret lidt på nogle tomme vægge i lejligheden, da søde Pernille viste sin fine billedevæg sammen, og så var jeg så heldig, at få lov til at vælge mine egne plakater fra Desenio! Specialeopmuntring, jatak. Generelt set har Desenio nogle virkelig fine priser, synes jeg – og det er altså både når det kommer til plakater og rammer. Selv når det kommer til rammer med glas er det rent faktisk til at betale, og jeg var virkelig positivt overrasket over kvaliteten til den pris. Specielt ege-rammen til min lille danser var jeg lidt spændt på, men farven på træet er SÅ fin!

13579955_10154245899555688_332518107_o

Stuen var det rum, der trængte mest til et løft, synes jeg – den store, hvide væg over sofaen har simpelthen virket så tom, og selvom den store plakat i midten faktisk er en gammel sag, så har den stået på gulvet i hundrede år, for den var simpelthen ikke god alene over sofaen. Men årh, den shiner med de andre – specielt denne serie – de ville være så fine sammen!).Palm trees plakaten og wave plakaten havde jeg egentlig tænkt skulle hænge alene, men de gav bare så god mening, da de kom op ved siden af de andre her. Samlet set er det ret minimalistisk, lidt drømmende og måske en anelse dystert – og jeg er så glad for det!

desenio volcano

Volcano plakaten faldt jeg for med det samme, på grund af de dybe blågrønne farver og det lidt skæve perspektiv – jeg kan blive ved med at kigge på den, og når man kigger længe nok, er det som om havet pludselig er højere end vulkanen. Eller er det bare mig?

desenio coffee type

Coffee type plakaten var den første min kæreste pegede på: “Den der! Den med kaffe!”. Så nu kan vi læse om alle de fancy kaffetyper, mens vi blander vores morgen-nes.

desenio nature

Vi bliver lige i genren med ocean plakaten og forest plakaten var helt oplagte. Min kæreste er vokset op på en gård omringet af høje graner, og jeg har altid følt mig allermest hjemme ved havet, så gæt selv hvem der sover i hvilken side? Jeg tænker i øvrigt, at væggen bag plakaterne skal males i en mørk farve. Koks måske. Tror i ikke, at det kunne være fedt? De to posters ville komme så meget mere til deres ret på en mørk baggrund, synes jeg.

desenio kate moss

I den anden stue, hænger Moss the boss og holder øje med min kæreste, når han spiller trommer. Jeg har længe haft en godt øje til det billede, og selvom man efterhånden ser det en masse steder, så er det altså stadig lækkert: Kate Moss: Life is a joke poster lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at vælge en sofa