Årets sommersneaks

Siden sidst

Skærmbillede 2016-05-27 kl. 15.03.05

(Ølbilledet er hapset fra søde Mias insta)

.. Har jeg impulsshoppet den lækreste læderjakke fra Meotine – 2200 kroner well spent!
.. Har jeg brugt skræmmende lang tid på at kigge ind i skærmen, og forsøge at forlige mig med tanken om, at mit speciale ikke skriver sig selv. Kom nu lige, fremtid..
.. Har jeg jeg egentlig flashet ret mange nye ting, synes jeg – sko, taske, jakke.. Og hvor materialistisk det end måtte lyde, har det altså hjulpet på specialehumøret.
.. Har jeg drukket torsdagschampagne og øl med Cover, Pieces og en masse søde bloggere. Øl smager bare bedre i hverdagene.
.. Har jeg haft det lidt lunkent i dag efter lidt for mange øl og en helt elendig nattesøvn. Jeg sover normalt virkelig godt, så når jeg for en gangs skyld ikke gør, slår det virkelig hårdt.
.. Har jeg drømt om nye sommersneaks, og bildt en masse af jer ind, at der var gode procenter at hente – det var der desværre kun til tidligere kunder, så det beklager jeg! Falske forhåbninger er sgu trælse.
.. Har jeg været til et rigtig fint event med HH Simonsen, og muligvis fundet en styler, jeg på sigt kan blive rigtig gode venner med. Ret vildt.
.. Har jeg tippet om en skide lækker ansigtsmaske fra Aesop. Den er altså virkelig pengene værd!
.. Har jeg misundeligt kigget på billeder, snaps og opdateringer fra folk, der har afleveret både speciale og BA.. Sommerferiepleeeeeease!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets sommersneaks