Classic Biker

Nåmn er der rabat på Asos?

asos_yesplease

Affiliate: sandals, top, sneakers, leather jacket, body, skirt

Haha, nåmn hvis jeg ikke kan være først, kan jeg da være sidst, ikke? Med lidt held, har i alligevel allesammen siddet udenfor hele dagen og er derfor ikke blevet bombarderet med blog-posts om den her rabatkode.. Skulle i mod forventning ikke være druknet i den, så kan jeg fortælle, at Asos giver 20% på alt. Som i alt.

Jeg har været min saved-liste igennem og de seks her ligger øverst. Specielt nederdelen, som jeg virkelig har kigget på længe (og som ville være virkelig cool med den nedringede body!), men også den nude top, som ville være så smuk til sommerbrun hud og med en læderjakke over skuldrene. Sandalerne crusher jeg stadig på, men de er røget i lige præcis min størrelse.. Og så er der de hvide Court Vantage, som nok er noget nær den perfekte sommersko (med indbygget ventilation endda, haha). Og som rosinen i pølseenden, er der læderjakken. Jeg kommer ikke selv til at klikke hjem – to læderjakker på en måned er for meget, selv til mig – men gah, den er pæn, altså! Det er også et af de køb, som man virkelig gerne vil have 20% på.

Koden er YESPLEASE og den gælder til og med i morgen tidlig. Og hav nu i baghovedet, at rabat er skide smart at bruge på ting, som man også ville have købt ellers. Man kan virkelig hurtigt blive revet med (også selvom rabatten ikke er større), og så risikerer man at sidde med en træls bunke fejlkøb. And on that bright note: God shopping <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Classic Biker