Nåmn er der rabat på Asos?

Hair talk (and a look back)

Hairy Situation

Noget af det allersjoveste (og mest frygtindgydende) ved at have en blog er, at man har så let tilgængeligt (og offentligt) arkiv over sig selv. Underlige outfits, forskellige frisurer.. Og lad os slet ikke tale om underlige tekster gennem tidens løb. Oh well. Lige så meget jeg kan cringe over mig sig, lige så handy er det, med et arkiv over forskellige frisurer – specielt når man snart skal til frisøren.

Denne gang – som så mange gange før – er det de dygtige mennesker hos Birthe Gleerup, der skal trylle, og de er heldigvis allesammen rigtig søde til at komme med forslag til frisurer, hvis man selv er lidt i tvivl. Og det er jeg altså. For jeg kan faktisk rigtig godt kan lide alle længderne her – fra den kravebens-korte til den.. ærh, bryst-lange? Haha, det lyder nedern.. Tilbage: Jeg kan ikke bestemme mig for længden, så vil i ikke give lyd i kommentarfeltet? Skal det være kort igen? Måske endnu kortere end her? Eller skal jeg være Disney-prinsesse igen? (Og hey, har nogle af jer mon været med så længe, at i kan huske de billeder?)

10 kommentarer

 • Anne

  Jeg kan godt huske billederne med Disneyprinsesse-håret! 😀 Og faktisk synes jeg, det klædte dig virkelig godt. Og jeg synes ellers normalt godt, det kan blive for piget med alt for langt hår. Men det er som om, at den måde dit hår falder på, altså strukturen i det, gør det mere rocket.
  Og jeg ved godt, at det er det korte hår, der vinder frem lige nu, men jeg er altså ret fan af det lange til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, jeg tænkte næsten nok, at du ville kunne huske det – du har dælme været med længe herinde 😀 <3
   Og hvor er det sjovt, det er faktisk præcis de samme tanker, jeg selv gik igennem, da jeg kiggede på billederne. Både i forhold til det fald/rod håret kan lave, men også i forhold til min grundstil – en god læderjakke kan trække enhverv Disney-prinsesse rocket 😉

   Tusinde tak for kommentaren <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Jeg elsker det lange hår, det er/var SÅ smukt! Men på den anden side synes jeg også at du skiller dig mere ud/mere stilet med det korte -så ved faktisk ikke helt hvad jeg selv ville vælge, hvis jeg var i samme position 😮 sorry at jeg ikke kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, jamen ikkå?! Der er virkelig noget over det lange hår! Men det korte er meget(!) nemmere at style.. Ijh, det er tricky altså.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mega meget til det korte til dig! (men pas på med mærkelig korte totter foran… Taler af erfaring lololol) 😀

  mys :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ahahaha 😀 <3 Roger that – ingen mærkelige korte totter foran! Shit, jeg kan simpelthen ikke bestemme mig 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Jeg er vild med mellemlængden – sådan lidt sjusket, skulderlangt hår klæder dig (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Vi begynder at få pejlet os ind på noget her :). For ja, det rodede er klart mest mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Lidt sær beskrivelse, men jeg synes at det korte look komplimenterer din kæbelinje rigtig flot, Nana! Ellers kan jeg egentlig godt lide dem alle sammen, så forstår godt du ikke helt kan vælge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, nejnej, det giver mening! Og jeg er faktisk enig med dig. Det var bare så besværligt at sætte op, og i den her varme ved jeg ikke om jeg kan overskue det 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nåmn er der rabat på Asos?