Siden sidst

Classic Biker

meotine biker

Life lesson: Det er sjovt – men også en gambling – at skyde outfitbilleder, når man ikke længere er sikker på, hvilken øl man er nået til.. Ovre på snappen har jeg flashet lidt af the struggles ;).. Ud af de 128 billeder jeg kom hjem med, var der dog heldigvis et par stykker, der var brugbare.

Jeg ville nemlig gerne vise jer læderjakken i ægte action, for hold nu, den var et godt køb! Jeg er så glad for den, og den har allerede høstet en fair share af komplimenter (og det er altså rart, ok? haha). Jeg bestilte sent mandag aften, onsdag morgen kunne jeg hente den på posthuset og så har jeg haft den på siden. Både fordi den er lækker, og går perfekt til rundt regnet hele min garderobe, men også fordi, den altså lige skal gås til, synes jeg – det er med læderjakker, som det er med Converse sko: De skal have lidt tæsk, før de sådan virkelig er fede.

Min jakke er i øvrigt en small og der er god plads til en trøje under. Kvaliteten virker rigtig fin, hverken for stiv eller for slasket, og så synes jeg faktisk at prisen på 2200,- er virkelig god for en så klassisk læderjakke.

meotine biker læderjakke

_______

Get the look:
Adlinks: Meotine leather jacket, h&m dress, vans sneakers, nùnoo bag*, ray-ban sunglasses

_______

*gifted

4 kommentarer

 • Anne

  Jeg er tosset med jakken! Godt køb 🙂 Jeg har forresten lige et spørgsmål til dig, nu hvor jeg ser dine solbriller. Jeg mindes, du også har haft et par folding Wayfarer, er det rigtigt husket? Jeg står nemlig i et ægte 1st world problem og kan ikke vælge, om jeg skal købe clubmasters eller folding Wayfarers… Har du nogle præferencer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hvor er det fedt at høre Anne!
   Haha, åh, first world problems er også problemer! Jeg har faktisk stadig mine folding wayfarers – jeg synes de er møgfede, så de bliver hos mig, men jeg trængte til en pause. Pt bruger jeg mine ’round’ næsten hele tiden, og så stjæler jeg min kærestes Clubmasters ind i mellem. Det er nemlig fantastisk, at kunne skifte lidt, synes jeg.
   Hvis jeg skulle vælge mellem Clubmasters og Wayfarers i dag, ville jeg nok gå med Clubmasteren og det er fordi jeg er ret vild med gulddetaljerne i øjeblikket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Tak for svaret. Det er altid rart at høre om folks erfaringer.
   Måske jeg bare skal indse, at jeg ikke kan leve uden begge par… Så skal jeg bare beslutte, hvilke jeg skal investere i først 😉
   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det var så lidt – ja, helt sikkert!
   Haha, det var det jeg gjorde ;).. Og så gav jeg min kæreste et tredje par i fødselsdagsgave. Det er vejen frem 😀 haha

   Og god weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst