Up close // leather babouches

Årets sommersneaks

sneakers

Affiliate: reebok, adidas stan smith, adidas court vantage, adidas superstar, superga, vans

Det er ederbankme en udfordring at fokusere på specialet, når Sarenza smider rabatkoder i nakken af en.. Edit: Koden er desværre personlig, og gælder kun for kunder, der tidligere har bestilt fra Sarenza – det beklager jeg!

 Jeg overvejer virkelig, om årets sommersneaks skal klikkes hjem nu, men dels har jeg lige impulsshoppet en læderjakke(!), og dels kan jeg slet ikke bestemme mig for hvilket par, det skulle være. Hvis jeg skærer ind til benet, så står den nok mellem de røde Stans og de blå Superstars. Superstars er hands down den rareste sko, jeg nogensinde har haft og de blå striber gør dem lige liiidt anderledes, fra de gamle i skabet. Stans har jeg allerede i både blå og grøn, og det taler nok lidt for superstars, men åh, de røde Stans er fede jo! Det er virkelig battle of the classics, det her. Hvilket par hælder i til?

6 kommentarer

 • Julie

  Jeg får en besked om at koden er personlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Nana
  Jeg forsøger at indtaste koden, men den siger, at den er personlig? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  Lækkert med rabat, men er det bare mig, eller virker koden ikke ? Den siger at koden er personlig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Bech

  Hm, det lyder underligt. Altså, koden står på deres hjemmeside, så den burde kunne bruges af ale, tænker jeg :/ ..

  Jeg var lige inde og se, og jeg kan se, at jeg automatisk er logget på derinde – så måske man bare skal oprette en profil, for at det virker? Det er en af de koder, der kun kan bruges én gang pr. kunde, så det kunne måske godt være det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hm, ja det er lidt underligt.. :/ Men jeg kan faktisk ikke se koden på deres hjemmeside – selvom jeg er logget ind. Så måske er den personlig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ej, hvor er det sært 🙁 .. Og træls! Min står både på forsiden og som sådan et smalt pink banner i toppen af siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up close // leather babouches