Om spildte rabatter og fri fragt

Siden sidst

siden sidst

.. Har jeg genopdaget Lynfabrikkens varme appelsin/ingefær juice. Varm juice. Det lyder så dumt, men det smager så godt.
.. Har jeg haft optur over det perfekte udsalgskup og nedtur over min langsommelighed, der gjorde, at jeg missede out.
.. Har jeg købt nye, fine rulleskøjter! På udsalg endda. Jeg kørte min første tur i går, og det var fantastisk, til trods for, at jeg nok har lignet bambi på halvdelen af turen.. Sgu da også tricky med hjul på fødderne altså.
.. Har jeg været til et skide hyggeligt event med Triumph og Katoni, fået en virkelig god BH med hjem og drukket lækre drinks med dejlige damer. Torsdag, der leger fredag er et koncept, jeg kan stå inde for.
.. Har jeg været til endnu en specialevejledning – jeg var faktisk ret nervøs for den her, fordi det altid føles som om, at hele verden er nået meget længere end en selv, men jeg tror sgu, at det går. Længe leve fantastiske vejledere <3.
.. Har jeg lavet klassikeren, men at være helt flyvende op til en deadline, for derefter at crashe fuldstændig efter overstået vejledermøde i går. Hej snot, hej trætte øjne, hej dyne.
.. Har jeg lært, at IKEA ikke længere sælger rammer i 70×100 cm.. But why?! Det føles ærlig talt lidt som et svigt.
.. Har jeg formået at hente tre pakker på tre forskellige posthuse på samme dag. Seriøst, Post Danmark?
.. Har jeg forelsket mig i en ansigtsmaske fra den nye Goodie Box – den giver seriøst den blødeste hud, og med kun 2(!) ingredienser føles det også helt godt for sjælen.
.. Er jeg begydt at tegne de ting, jeg godt vil have fikset i min lejlighed i photoshop. Det er ret hyggeligt og det gør det meget nemmere at vurdere, hvad jeg skal ønske mig og hvad, der skal blive ved tanken lidt endnu.
.. Har jeg forelsket mig i den fineste body, men kan simpelthen ikke overskue at give over 500 kroner for så lidt stof. Ijh..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om spildte rabatter og fri fragt